П`ятниця, 26.04.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Верхньоворітський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Софії Малильо

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Тиждень англійської мови у початкових класах
09:03
Тиждень англійської мови у початкових класах

З  20.02. по 24.02.2017 в школі проходив Тиждень англійської мови у початкових класах, який провела Понзель В.І., вчитель англійської мови,з метою підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови.  

В рамках тижня відбувалися такі заходи:

Виставка плакатів «Ми любимо англійську мову»

Перегляд відео “Сhristmas”.

Розв’язування кросвордів, ребусів.

Конкурс на визначення найкращих зошитів.

Перегляд мультфільму англійською мовою.

Конкурс малюнка «Моя улюблена англійська література».

Усний журнал для молодших школярів « Подорожуємо Англією».

Учні початкових класів відвідали виставку плакатів«Ми любимо англійську мову», де розвивали свої навички читання та впевнились у необхідності вивчення англійської мови.

Перегляд відео “Сhristmas” розширило знання учнів 4 класів про країну, мову якої ми вивчаємо та переглянуті сюжети стали темою для подальшого обговорення, у якому прийняли участь всі учні.

Діти удосконалювали свої мовленнєві здібності, вміння працювати самостійно та в команді при розв’язуванні кросвордів та ребусів (3-4 класи )

Учні 3 класів мали змогу продемонструвати свої старання у «Конкурсі на визначення найкращих зошитів». Це стало мотивацією для інших школярів, щодо охайності та виконання всіх письмових завдань у зошитах. Переможцями цього конкурсу стали: Карпишинець Максим, Козик Дарина та Карпишинець Анастасія.

Учні 2- 3 класів переглянули вже відомий їм мультфільм «ToysWillBeToys» англійською мовою, під час яког закріпити лексику по темі «Відпочинок і дозвілля. Іграшки».

У конкурсі малюнка «Моя улюблена англійська літера» на високому рівні проявили себе учні 1 класів. Кожен першокласник мав змогу продемонструвати літеру, яка найбільше йому подобається.

Учні 4-А класу провели для учнів 3-4 класів усний журнал « Подорожуємо Англією». Ведучі підготували яскраві матеріали для презентації. Найбільшу активність проявили Бляшин Євген, Сличко Євгенія, Магаль Олеся, Малярчинець Дарина та Яворчак Юрій.

В цілому тиждень англійської мови було проведено на належному рівні. Залучаючи учнів до підготовки та проведення заходів ми забезпечили обмін мовним досвідом учнів, набуття нових знань та навичок. Значно підвищили інтерес та, щонайголовніше, позитивну мотивацію до вивчення англійської мови.

Переглядів: 537 | Додав: CheketaMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: