Середа, 24.04.2024, 10:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Верхньоворітський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Софії Малильо

Головна » 2015 » Березень » 12 » Зустріч з воїнами АТО
13:44
Зустріч з воїнами АТО

Школярі Верхньоворітської ЗОШ зустрілись 12 березня з військовослужбовцями, які перебували у зоні АТО. Воїни розповіли дітям про важкі випробування, що випали на долю українського народу, героїзм наших земляків на полі бою, подякували за щирі дитячі листи, адже вони стали моральною підтримкою на передовій. Учениця 8 класу, Заводяк Антоніна, подякувала героям.


Дорогий солдате!

Звертаємося до ТЕБЕ – нинішнього захисника Вітчизни. Вже вкотре ми прокидаємося рано-вранці, йдемо в школу з надією, що саме сьогодні все стане добре. Що небо нарешті стане спокійним та тихим у стороні, де виборюється право на наше мирне життя, наше майбутнє і світле існування України.

Солдате, ще ніколи ми не відчували такого щирого почуття гордості за свій народ, за ВАС, хто ціною власного життя стоїть за те, щоб ми – діти – мали місце у цьому житті, й надалі користувалися правом розвивати, плекати, відбудовувати та оберігати наш милий серцю клаптик світу

Солдате, як рідко раніше ми відчували таку сильну та безмежну любов до своєї країни, не до кінця усвідомлюючи як це – бути українцями, незалежними та вільними, люблячими свою державу.

Повір, наш воїне, ми знаємо як ТОБІ тяжко. Ми діти, і ми щиро віримо, що ТИ найближчим часом повернешся живим, що настане пора, коли нам усім усміхнеться перемога і все зло навіки покине країну в якій НАМ жити, НАМ творити, НАМ формувати націю, яка сміливо зможе назвати себе послідовниками козацького роду – українцями.

Бажаємо ТОБІ, СОЛДАТЕ, наснаги й надалі захищати нас. Від щирого серця дякуємо ТОБІ за відвагу й сміливість. Таких людей як ТИ і ТВОЇ ТОВАРИШІ не так багато. Тому ці важливі вчинки на сьогоднішній день заслуговують найвищих почестей і поваги. Наш оборонцю, ми не сумніваємося, що ТИ як і кожна людина маєш рідних людей: матір, сестру, кохану. Нехай і вони своєю любов’ю надихають і направляють твої сили на захист держави й народу, який віддає всю пошану, подяку та славу.

Нехай Бог кожного з ВАС оберігає та благословляє! Ми віримо у ВАШУ хоробрість, терпіння і незламність духу. Повертайтеся живими, здоровими та з перемогою. 

Україно, твій народ нарешті почав самостверджуватися як нація. 

Віримо в перемогу разом!

Слава Україні!

 

Переглядів: 685 | Додав: CheketaMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0