Четвер, 25.04.2024, 22:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Верхньоворітський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Софії Малильо

Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Тиждень англійської мови
10:06
Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови у нашій школі проходив з 21 по 25 жовтня 2019 року згідно шкільного річного плану.

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності.

Тиждень розпочався із урочистої лінійки, на якій учні 7-х класів ознайомили учнів школи із цікавими фактами з історії англійської мови, розповіли про роль цієї мови у сучасному житті. Учні школи, а саме: Беца Катерина, Сличко Катерина, Карпишинець Наталія, Сличко Євгенія, Бонь Анастасія та Малярчинець Дарина виступили на лінійці з повідомленнями про важливість вивчення англійської мови.

 

В сучасній практиці навчання іноземних мов в українських школах широко використовується метод проектів, який передбачає опору на творчість школярів, заохочення їх до дослідницької діяльності. Саме тому вчителі англійської мови нашої школи Дербаль Неля Іванівна та Понзель Вікторія Іванівна приділяють велику увагу проектній діяльності. По закінченню лінійки була відкрита виставка плакатів та проектних робіт на тему «Великобританія та англомовні країни».

У вівторок, 22 жовтня проводився відкритий безкоштовний тренінг для учнів 9 та 11 - х класів з підготовки до виконання письмової частини ДПА та ЗНО з англійської мови та безкоштовне онлайн тестування рівня знань англійської мови для усіх охочих.

Англійська мова для молодших школярів – це поєднання ігор, мультфільмів і цікавих розповідей, адже зацікавленість та бажання дитини – найкраща мотивація до навчання. В середу , 23 жовтня з метою підвищення мотивації до навчання, учні 3 класу переглядали мультфільми англійською мовою.

На наступний день, 24 жовтня для учнів 8-9 класів вчитель англійської мови Дербаль Неля Іванівна підготувала конкурс-вікторину «Велика Британія та Україна». В ході вікторини учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, були конкурентоспроможними та впевненими у своїх силах та знаннях. Виграла команда 8 класу, на чолі з капітаном Комарницькою Христиною .

У п’ятницю, 25 жовтня закінчився тиждень англійської мови виставкою учнівських робіт та підведенням підсумків.

Головною метою проведення тижня англійської мови в школі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову.

Переглядів: 406 | Додав: Admin(ka) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: