Четвер, 25.04.2024, 15:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Верхньоворітський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Софії Малильо

Головна » 2016 » Травень » 31 » Свято останнього дзвоника
10:13
Свято останнього дзвоника

 Шановні гості, дорогі учні, батьки, вчителі !

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.    Директор школи , М.Чекета, привітала присутніх на святі.Скінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями, сміхом та сварками. Попереду – сонячні дні і канікули.Нехай гарним та чудовим буде  відпочинок, сповнений нових яскравих вражень,  сподівань, цікавих знайомств.Відпочивайте, загоряйте, купайтеся, щоб до вересня набратися сил та оптимізму. А сил знадобиться, ой, як багато! Тож, не втрачайте часу даремно! Ліс, річка, походи, табори відпочинку – цим ви можете зайнятися в цей чудовий час під назвою КАНІКУЛИ!Тож бажаю, щоб на вашому шляху було більше добра та справедливості, перемог і здійснених мрій. Нехай завжди світить сонце, щастя посміхається вам, щоб кожен з вас знайшов себе у важливій та потрібній справі. Удачі вам та щастя!                                   

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.Сьогодні на  нашому святі присутні почесні гості _ голова Воловецької РДА Рогова В.Є. ,заслужений вчитель України - Зозулинець М.Ю., голова села - Грига І.І. 

Валентина Євгенівна від  щирого серця привітала всіх школярів, випускників та їхніх батьків з останнім дзвоником! Цей дзвоник став стартом дорослого життя, коли після ДПА - ЗНО випускники повинні обирати той шлях, яким йти все життя, щоб стати справжнім фахівцем обраної справи, гідним громадянином України. Пам’ятайте, дорогі випускники, від вашого майбутнього залежить майбутнє країни. Головне – не звертайте з омріяного вами шляху та будьте гідними своєї країни! Упевнена, що ви розпочнете своє самостійне життя так, що ваші вчителі та родина буде пишатися вами.

 

Переглядів: 477 | Додав: CheketaMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: